BREDBÅND

RASKT OG PÅLITELIG

Vi forhandler Powertech bredbånd for bedrifter og hjemmekontor

Bruker din bedrift internett som et arbeidsverktøy, har vi bredbåndet for deg. Linjene skal være dimensjonert etter formålet, og være pålitelige. Vi hjelper deg med å finne den rette løsningen, enten det er ADSL til hjemmekontoret, SHDSL til kontoret og serverparken, eller en fiberlink for de aller største båndbreddebehov.

Om Powertech

Powertech har levert aksesstjenester siden 1993, og var nest først i Norge til å tilby kommersielt internett til privatmarkedet. Selskapet setter kvalitet høyt, og har en særdeles kompetent driftsstab som alltid står på for å levere de beste tjenestene.

AKSESSTJENESTER

ADSL bedrift

Med ADSL fra PowerTech er bedriften alltid tilkoblet Internett. Dette er et rimeligere tilbud til bedrifter som ikke har behov for å sende fra seg store datamengder. Med ADSL betaler du en fast pris i måneden, uavhengig av trafikk.

Tjenestene leveres med hastigheter fra 2Mbps/400kbps til 20Mbps/1Mbps (ADSL2+)

SHDSL bedrift

SHDSL er en høyhastighets Internett-tjeneste og kommunikasjonsløsning med overføringshastigheter opptil 20 Mbps. I motsetning til med ADSL, oppnår man med SHDSL like stor opplastingshastighet som nedlastingshastighet. Med SHDSL betaler du en fast pris i måneden, uavhengig av trafikk.

Powertech SHDSL opererer det med hastighetsgaranti med 1:1 booking. Du som kunde kan altså være sikker på at infrastrukturen du kobles til har tilstrekkelig kapasitet til å gi deg den hastigheten du har kjøpt, alltid.

Tjenestene leveres med hastigheter fra 1Mbps til 20Mbps

Fiber bedrift

Fiber Bedrift er en høyhastighets Internett-tjeneste og kommunikasjonsløsning med overføringshastigheter opptil 1 Gbps. Som med SHDSL foregår overføringen også her synkront, med like stor opplastingshastighet som nedlastingshastighet.

Tjenestene leveres med hastigheter fra 20Mbps til 1Gbps

KJØP BREDBÅNDET HOS LUND DATATEKNIKK

Hva kan vi gjøre for deg?

Vi kan gjøre det hele enkelt for deg. Vi kan skaffe et overblikk over hvilke behov du har, og stille med med gode råd til løsning og rett dimensjonering. Vi kan hjelpe til med overflytting av utstyr eller hele nett til nye bredbåndslinjer, og bistår med testing og innkjøring. Sammen med Powertech leverer vi en av markedets beste, enkleste og mest bekymringsløse overgangene til høykvalitets bedriftsbredbånd.

Ta kontakt med oss for priser og mer informasjon.