WEB

NETTSIDER OG PUBLISERINGSLØSNINGER

Veien til web..

..kan være humpete for mange. Selv om web og markedsføring via web har eksistert i en årrekke, er mediumet fortsatt nytt, og i stor utvikling. De fleste vi møter har ideer om innhold og utforming av sine websider, men vi kjenner mekanismene og har erfaring med hva som fungerer.

I samhandling med kunden hjelper vi til med utforming av alt fra grensesnitt og design til nøkkelferdige webløsninger.

Vi kan bistå med utvikling av skreddersydde webtjenester via scriptspråket PHP, og leverer publiseringsløsninger basert på eZ Publish. Vi kan også besørge hosting av websidene med god support og oppfølging.

EZ PUBLISH

Publiseringssystem i all sin prakt

Med et publiseringssystem, eller CMS (Content Management System), kan du legge ut, endre og holde orden på webinnhold, profesjonelt og enkelt. Årsaken til enkelheten, er at du slipper å konsentrere deg om utseende. Vi definerer malverk og artikkeltyper på forhånd, slik at du enkelt kan velge å legge ut for eksempel en "Artikkel" under seksjonen "Forside". Du fyller så inn predefinerte felter for overskrift, brødtekst og inngress, og kan legge til bilde(r) etter ønske. Når du trykker "Publisér" er artikkelen synlig på forsiden med riktige maler, slik at du slipper å justere i etterkant.

Like enkelt kan du for eksempel legge ut et bildegalleri, endre innhold eller flytte artikler fra en seksjon til en annen. Flere kan i tillegg jobbe med websiden samtidig, og innholdet kan legges ut i flere språk. eZ Publish er like egnet enten du ønsker å informere om enkeltpersonforetaket ditt, opprette en intranett-side, eller en multinasjonal side med tusener av undersider

Hvorfor eZ Publish?

eZ Publish er basert på åpen kildekode. Dette gjør det enkelt å gjøre tilpasninger, og det foregår kontinuerlig utvikling av systemet. Grunnsystemet er funksjonsrikt og brukervennlig. eZ Publish er laget av norske eZ Systems, som har jobbet med åpen programvare helt siden de ble grunnlagt i 1999.

eZ Systems har i dag over 200.000 registrerte installasjoner av eZ Publish verden over

Kostnader

Kostnadsnivået på en eZ Publish-installasjon vil variere ut fra overføringsbehov og support-nivå. I utgangspunktet er standardversjonen av eZ Publish gratis, mens design, oppsett, tilpasning av brukermanualer, opplæring hosting, support og vedlikehold koster. God planlegging er dermed en forutsetning for både å kunne gi riktig pris og levere riktig produkt. Hvis det kreves spesielle plug-in-moduler, kan det også forekomme at utviklerene har satt en lisens/driftspris for disse.

Ta kontakt med oss, og fortell hvor du vil, så skal vi gjøre vårt beste for å finne veien til målet!